Lokaal gesloten mtb Corona maatregelen

Beste leden, 

De verdere evolutie van de corona dreiging is jullie niet ontgaan. Minstens tot 5 april en hoogstwaarschijnlijk tot 20 april is het lokaal bijgevolg gesloten. Dit in het belang van de volksgezondheid, onze gezondheid en ten behoeve van alle personen met een verhoogd risico.
De heropening van ons lokaal mag eerder eind april/begin mei voorzien worden, afhankelijk van de Corona dreiging en de berichten hierrond.

Compleet Handboek Airbrush voor Modelbouw

Catalogusnummer: 
B0109

Klassificatie:

Bibliotheek Opslag:

Airbrush is niet meer weg te denken uit de wereld van de modelbouw Met een airbrushpistool kunt u uw modellen voorzien van een lakwerk met effect, ze beschermen met waterbestendige verf of ze verouderen zodat ze precies op het origineel gaan lijken. Met dit boek leest u hoe u het apparaat en het materiaal op een correcte manier gebruikt, hoe umaskers snijdt, hoe u ervoor zorgt dat de gespoten verf greepvast is, en nog veel meer. Alles wordt nauwkeurig beschreven en met duidelijke foto’s geïllustreerd. Zo wordt u al doende een perfecte airbrusher en kunt u al uw favoriete modellen zelf vormgeven!