Lokaal gesloten mtb Corona maatregelen

Beste leden, 

De verdere evolutie van de corona dreiging is jullie niet ontgaan. Tot nader order is het lokaal bijgevolg gesloten. Dit in het belang van de volksgezondheid, onze gezondheid en ten behoeve van alle personen met een verhoogd risico.
De heropening van ons lokaal zal volledig afhankelijk zijn van de beslissingen van de Veiligheidsraad. 

Spoorwegmodelbouw 10: Handboek spoor N

Catalogusnummer: 
B0010

Klassificatie:

Bibliotheek Opslag:

Handboek Spoor N Systeem, materieel en accessoires
Spoor N met een schaalverhouding van 1:160 heeft zich in de loop van zijn bijna 30-jarige geschiedenis ontwikkeld van speelgoed tot een volwaardige modeltrein. Toch staat spoor N in de modelspoortijdschriften en in de literatuur altijd wat in de schaduw van de oudere en grotere 'zuster' HO. Groot voordeel van spoor-N is het geringere ruimtebeslag. De informatie over voorbereiding en aanleg van modelbanen, die te vinden is in de serie SPOORWEGMODELBOUW laat zich zonder veel problemen omrekenen van HO in N. Voor het assortiment aan rollend materieel zijn echter andere gegevens nodig. Daarom wordt deze speciale editie uitgebracht.
Het systeem, de N-koppeling en het railmateriaalkomen uitgebreid aan de orde. Enkele hoofdstukken zijn gewijd aan het verzamelen en het ombouwen van N-modellen; de vroege N-modellen, de kleine verschillen en de thema’s freelance en smalspoor (Nm) krijgen eveneens aandacht. Een blik op het accessoire programma en een omvangrijke adressenlijst ronden het standaardwerk voor iedere spoor N-liefhebber af.