3-rail Baan

Opgebouwd met het K-rail systeem van Märklin ® is deze digitale baan ook uitgerust met een analoge ring. Hier kunnen leden met hun oude, niet digitale, treinen ook nog eens genieten van hun rollend materieel. De bedding van de rails is uitgevoerd in Smartbed van de firma Reylo

Het digitale deel wordt gestuurd vanuit de Esu Ecos ®. De baan heeft nog geen automatisering dus moet de bestuurder zijn volledige aandacht houden bij de bediening van de baan. Een dubbelspoor leidt je vanuit het Station naar een bovenste ring waar ook een paradespoor aanwezig is om modellen op te "showen". Daarna keert de trein terug naar het station. Bij een nieuw vertrek verdwijnt de trein in de tunnels van de baan. Achteraan zie je ze nog even verschijnen om dan verder af te dalen naar het schaduwstation. De voorzijde van de baan is voorzien van een kijkopening waar je ook de treinen kunt volgen.

Een opstelspoor nabij de bedieningen aan de voorzijde laat de gebruikers toe nieuw treinen op de baan te sturen of weg te nemen zonder storingen op de baan.

 

De baan zelf meet 550 cm op 220 centimeter.